Miikka Keränen Vihreä poliitikonalku vaihtaa välillä vapaalle ja puhuu kulttuurista, musiikista, ruuasta - kaikista pienistä ilmöistä.

Homo hommaa sinulle naisen

Kesä kuumottaa jo mukavasti. Vaatteet vähenevät, terassi kutsuu. Kesäkumibiisi soi pian radioissa. On siis korkea aika hieman päivittää omia flirttailu- ja iskustrategioita. 

Erityisesti kaikkien heteromiesten kannattaa tässä vaiheessa laittaa korvansa hörölle. Sen sijaan, että puhuisin yhdenvertaisuudesta baareissa tai maailmassa ylipäätään, haluan tällä kertaa nostaa homojen kunniaa usein tyystin unohdetulla sektorilla. Olemmehan nimittäin maailman parhaita wingmaneja.

Jos et vielä tiennyt, mikä ”wingman” on, niin olet joko sitä onnekasta ikäpolvea, joka ei ole joutunut kärsimään näistä loppumattomista lainasanoista, olet kasvanut tynnyrissä tai sitten olet vain niin ihailtavan puhtoinen, ettet ole ottanut millään tavalla osaa baareissa käytäviin soidinmenoihin. Wingman eli siipimies on se kaveri, joka auttaa toista miestä saamaan naisseuraa kapakasta. Peruskaava on se, että siipimies auttaa kaveriaan juttelemaan naiselle vieden naisen kaverin huomion itseensä. Diskoteekin pauhussa siipimies on oiva apu, mutta wingmanin taidoista riippuen homma voi mennä myös pahasti päin mäntyä.

Homomiehet ovat heteromiesten parhaita kavereita. Kun katsoo tavalliseen baariin sisään, niin ei uskoisi, sillä yleensä homot liikkuvat tyttöporukkojen jatkeina eivätkä suinkaan muiden poikien kanssa. Heterot näes sortuvat usein aliarvoimaan homoystäviensä vaikutusvallan ja taidot. Eli antakaapas kun minä nyt kerron, miksi homomiehet ovat tämän kesän (ja tulevien kesien) ehdoton must jokaiselle heteromiehelle otettavaksi mukaan baariin.

Homot ovat maailman parhaita wingmaneja, koska ...

1. Emme kisaile kanssasi samasta henkilöstä.

Heterosiipimies saattaa hyvinkin vilkuilla samaa daamia kuin sinä. Veljessopimus saattaa järkkyä, kun huomaatkin siipimiehesi iskeneen silmänsä sinun saaliiseen. Homomies tuskin naikkosestasi innostuu, joten olemme turvallinen vaihtoehto. Meille ei siis iske kateus kesken kaiken!

2. Meille avausrepliikit tulevat luonnostaan.

Emme joudu käyttämään tökeröitä vitsejä tai aivottomia huomioita, jotta voisimme aloittaa keskustelun. Homomies voi aivan luontevasti mennä tyttöporukkaan, ja alkaa puhumaan naiselle kuin naiselle.

3. Kehumme eivät ole lipeviä tai outoja.

Kun homomies kehuu naisen ulkonäköä, nainen on imarreltu. Heteromies yleensä epäonnistuu: jos kehuu nättejä silmiä, paistaa todellinen tarkoitusperä liian helposti läpi. Jos käyttää liian ylevää tekstiä, vaikuttaa epäaidolta. Emme myöskään vahingossa sano jotain etovaa.

 

4. Emme kerro noloja tarinoita.

Emme ole olleet heteromiehen kanssa kusemassa rivitalon katolta lasten uima-altaaseen tai nähneet, kun itkit katsoessasi Titanicia. Koska olemme viettäneet melko vähän aikaa kanssasi, emme voi nolata sinua kertomalla pahimpia salaisuuksiasi – toisin kuin paras kaverisi saattaa tehdä. Homot ovat myös siitä kiitollista sakkia, että jos teet edestämme yhden hyvän asian, kerromme sen mielellämme eteenpäin. ” Tää jätkä allekirjoitti kansalaisaloitteen tasa-arvoisesta avioliittolaista” saa useammankin neidin hymyilemään ihailevasti. Osaamme kuitenkin pitää kehutkin kurissa, sillä ylimainostuskaan ei ole naisien mieleen. Oletan.

5. Osaamme tanssia.

Tanssilattialla itsensä nolaava Cheek-kopio tai Jersey Shorea liikaa tuijottanut fist-pumppaaja saa tyylikkäimmänkin heterokaverin näyttämään vähän pöhnöltä. Homomiehen etu on se, että osaamme tanssia. Pidämme siis daamisi liikkeessä pitkään. Ja tanssilattiallahan tulee kuuma, hiki ja jano. Ja sinä tarjoat juotavaa. No, päättele itse loput.

6. Puhumme paljon.

Pahinta on wingman, joka ei osaakaan pitää yllä keskustelua. Kiusalliset hiljaisuudet tappavat hurjimmatkin halut. Homomies osaa kyllä pälättää, ehkä vähän liikaakin välillä. Homma pysyy siis luontevana ja sujuvana alusta loppuun.

Nämä ja varmasti monet muutkin hyvät ominaisuutemme tekevät homoista parhaan mahdollisen siipimiehen heteropojalle kesän rientoihin. Eli sinä hetskumies, alapa etsimään itsellesi uutta parasta ystävää: homomiestä!

Disclaimer: Tämä teksti sisältää järkyttäviä yleistyksiä ja stereotypioita. Juuri tällaiset tekstit edistävät eri seksuaaliryhmien eriarvoista kohtelua. Ja näh, joskus pitää osaa myös nauraa itselle.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset